Despre noi

BERG POST Express este o companie cu o vastă experiență în ceea ce privește serviciile de curierat rapid atît local, cît și internațional la prețuri competitive.
Experiența în domeniu ne-a învățat cum să alegem soluția optimă pentru fiecare Client în parte. Pentru orice solicitare găsim o ofertă convenabilă, cea mai avantajoasă prin prisma calitate-timp-preț. Fiecare comandă este tratată individual, pornind de la cerințele Clientului, rezultînd o soluție unică.
Calitatea serviciilor și profesionalismul nostru au dus la dezvoltarea unei rețele vaste de parteneri din întreaga lume pentru a asigura livrarea la cel mai înalt nivel în timp minim.
BERG POST Express Vă ajută în afacerea Dumneavoastră, economisindu-Vă ceea ce aveți mai de preț – timpul. Livrările prin Chișinău, în caz de necesitate, pot fi efectuate și în regim Express sau la oră exactă.
În caz că aveți nevoie de livrare urgentă în zilele de odihnă sau în afara orelor de lucru puteți conta pe compania noastră, care va efectua comanda cu seriozitate maximă. De asemenea, pentru a scurta termenul de livrare peste hotarele țării, puteți solicita serviciul ”Week-end Curier”.
BERG POST Express, avînd un spirit inovator, se află într-o continuă perfecționare, introducînd pe piață noi soluții și posibilități. Politica noastră de securitate și confidențialitate este una sigură, bazată pe grija față de Client.